Welkom
Door: Peter Groen
Blijf op de hoogte en volg Peter
10 Maart 2009 | Nederland, Enschede
Deze site bevat gegevens die alleen en uitsluitend bekeken mogen worden door mensen die daar interesse voor hebben!
Leave a comment if you want to;)!
Viel spaB!
Kuss Peter
Leave a comment if you want to;)!
Viel spaB!
Kuss Peter
17 Maart 2009 - 15:04
Nicky:
Hay Broertje ;)
Hoorde dat je je wel vermaakt daar? ;) Hoe bevallen de thaise kooklessen en taal? Is het een btje te doen? Hoop dat je een supertijd hebt daar!!maar dat zal zeker wel lukken! Have fun, en ga je nog wat fotootjes hierop zetten? Kunnen wij ook nog een btje meegenieten.. kuskus Nicky en Dap! -
17 Maart 2009 - 21:58
Pap:
hoi Peter,
Ik ben blij dat de reis zo goed is gegaan. Ik hoop dat de eerste dagen en indrukken mooi zijn.
Ik ben erg benieuwd naar je eerste berichten (en foto's!!)
Marijke wil ook graag je ervaringen weten. de hartelijke groeten van ons beiden.
Kus Pap
XXX -
19 Maart 2009 - 12:04
Peter:
Heyy leute!
Het is hier super! Een paar van jullie heb ik al gebeld en laten weten dat het hier vooral heel warm en vet is! Begin is heel erg wennen, maar we hebben nu een paar tempels bezocht, gegeten op een varende boot en in de avond natuurlijk altijd een pilsje drinken met iedereen. De engelsen weten ondertussen dat ze niet het enige volk zijn dat bier kan drinken!
naja ander berichtje komt nog wel;)!
nog 8 weken te gaan:D!
kuss(K) -
19 Maart 2009 - 17:55
Papa Marijke David:
hey peter,
ik lees dat het gezellig is daar.hopelijk komen er volgende keer wat beschrijvingen bij de foto's. maar goed van je dat je die engelsen een poepje heb laten ruiken haha. maar spreek je al wat thais?
hopelijk plaats je snel weer nieuwe foto's en berichten.
groetjes en een dikke kus van ons
19 Maart 2009 - 20:39
Mama En Fred:
Hoi Peter, ik ben vandaag bij het kantoor in enschede geweest en ze zouden mailcontact zoeken met degene in Thailand om te kijken of er nog een beter engels sprekende gids te regelen was. Ze zou me bellen na het contact. Daar op kantoor had ze ook al van iemand anders uit jouw groep gelezen op haar blog dat die er een opmerking over maakte. Hoe dan ook; genietse!! Dikke kus -
20 Maart 2009 - 08:40
Chantal:
Ziet er allemaal wel heel mooi uit daar!
hoop dat alles goed gaat daar!
xx chan -
23 Maart 2009 - 11:44
Mama:
Hoi Peter,
Hoe was jouw weekendje Bangkok? Leuk geweest!? Ik ben gebeld door de coordinator Azie die aangaf dat als het goed was, jullie per gisteren een andere gids hebben die wel goed Engels kan. Klopt dat? Dikke kus! -
24 Maart 2009 - 18:10
Hoi Peter, hoe is het?
Ben je alweer opgeknapt?
Was het leuk in Bangkok?
Mooie foto's, leuk dat die olifanten zo los lopen. Wel jonge olifantjes of niet?
Vermaak je je?
Ben je al met je programma begonnen?
Je krijgt de groeten van Jan-Kees.
Hopelijk laat je ons snel weer meelezen met je belevenissen of foto's
25 Maart 2009 - 20:32
Riet En Har Elfrink:
Hoi Peter ,
Gaaf!!Leuke foto's.
Schrijf je ook nog wat over je ervaringen?
Wij kijken ernaar uit.
In ieder geval een hele fijne periode toegewenst van ons.
We houden wel kontakt.
28 Maart 2009 - 05:25
Heyhey!
Leuk dat jullie af en toe even op de site kijken:D!
Ik ben afgelopen weekend in bangkok geweest, waar het niet echt cultuur bekijken was, maar meer voor de ontspanning.
We overnachtte in een goedkoop hotelletje dat er goed en schoon uitzag.
In de avond naar een gezellig barrtje geweest, waar verschillende artiesten live optraden.
Helaas liep Na het weekendje bangkok een keelontsteking op waardoor ik tot donderdag ziek ben geweest.
Vrijdag gingen we naar 2 marktjes toe waar je de tijd had om de shoppen, maar het was meer een groot winkel centra(viel beetje tegen, want die hebben we al genoeg gezien).
Zondag gaan we naar een hotel hier 2 uur rijden vandaan waar we overnachten en de dag erna begint onze trekking in de jungle.
4 dagen lang lopen we in een groep dwars door de jungle en in de avond slapen we per 2 personen in een tentje.
De groep waar we mee zijn is bijzonder gezellig!
Verder heb ik nog niet zoveel te zeggen, omdat ik dus een weekje gemist hebt..
Na de jungle zal ik meer vertellen!
(K) Peter -
28 Maart 2009 - 05:53
Peter Groen:
Ohja... We zijn dus ook nog naar een dierentuin geweest vrijdag;)!
Veel mooie beesten en ook slangen die je om kon hebben dus!
Jammer dat de foto's in zo'n slechte kwaliteit op deze site vertoond worden, maar ik kan er niks aan doen..!
Je krijgt in ieder geval een beetje een indruk.
Oh en marijke.. op deze foto's staan alleen kleintjes, maar er raasden ook REUSACHTIGE olifanten langs je heen, waar je ong. voor opzij moest springen anders lag je erondern:P! Heb er ook wel foto's van, maar die zie je nog wel!
(K) Peter -
30 Maart 2009 - 16:43
Hallo Peter,
Fijn om te horen dat je weer opgeknapt ben.
Je bent momenteel in de jungle, waar ik hoop dat je veel ziet.
Staat je trouwens goed die "slangensjaal".
Kun je er niet een meenemen? Leuk, kan zo bij je vader in het aquarium!!! (hahah)
Laat ons meegenieten van je verhaal uit de jungle.
Veel plezier en tot schrijfs.
04 April 2009 - 11:07
Hessel:
Hee Groenemans!
Hoe is het daar?
Hoor en lees alleen maar goede verhalen en leuke foto's! mooi man! Ben benieuwd hoe je de jungle doorbrengt;) Spreken elkaar snel!
Groet Hessel -
04 April 2009 - 22:37
De Gasten:
Joow pik!
hoest nou? foto's bekeken, fucking vet allemaal!
Wat ga je de komende tijd zoal doen?
wij gaan nog 40 dagen genieten en wij hopen dat jij dat ook gaat doen!
dikke kus.. -
08 April 2009 - 14:17
Hey leute!
Sorry dat ik niet veel op deze site zet, maar dat komt alleen omdat hier zoveel dingen te doen en te zien zijn dat ik vrij weinig tijd en zin heb om op inet te gaan;)! Snap je wel..:P!
Maar afgelopen week dus naar de jungle geweest..
We werden de 1e dag afgezet halverwege een berg waarna we 4 uur moesten lopen naar ons kamp toen. Het was een redelijk zware wandeling, maar we kwamen langs watervallen waar je de tijd kreeg om te zwemmen en te chillen. Het was non stop omhoog lopen, maar door het vele wat je zag en tegenkwam + de gezelligheid van de groep was het prima te doen!
Toen we aankwamen bij het kamt moesten we tenten op gaan zetten en 30 minuten nadat hij stond kregen we een fucking storm. Die storm zorgde ervoor dat al onze tensten overstroomden inclusief de bagage....:(! Je weet vast wel hoe regen kleding ruikt en daar moesten we nog 4 dagen in lopen en slapen.
Toen de storm klaar was hebben we de tent schoon gemaakt met mijn kussen die ik alleen nog kon redden en hebben we alle tenten onder een groot dak op het beton gezet.
Kan je vertellen dat slapen op beton zonder kussen,slaapzak,matje en alleen je kleding niet slaapt!!!!!!! We hebben 5 mensen in onze tent gekregen om elkaar warm te houden... bizar want het is een tent voor 2!
Desondanks niemand chaggerijnig de dag erna... puur mooie ervaring!
dag 2 was grotten en nog een waterval bezoeken...
Opzich leuk, maar had wel ff wat rust nodig(A)!
Dag 3 was een grote berg opklimmen die toch wel zo stijl omhoog ging dat je met 3 stappen buiten adem was.
Ik was natuurlijk als 1e boven en de 15 minuten daarna kwam de rest..(H)! Big check for myself I think:P!
Ik zit nu op een bounty eiland en het is hier heeeel toeristisch maar super mooi! Elke dag vrije tijd en ben gister samen met de engelsen een dag quad gaan rijden!
Big crash gemaakt maar niks aan de hand;)!
Zaterdag is het de laatste dag... en tot die tijd hebben we vrije tijd..
Ik zal proberen nog is wat te gaan schrijven...!
BTW: 1e 3 dagen (ma tot woe) is er feest in thailand dus dan is er geen vrijwilligerswerk dus dan heb ik geen news..!
Dikke kus en foto's komen nog!
15 April 2009 - 16:40
Hallo Peter,
Hoe is het met je.
Morgen begint het echte erk!!!!
Ga er voor.
Alles goed verder?
Leuk om je belevenissen in de jungle te lezen.
Heb je ook mee kunnen doen aan de feestelijkheden de afgelopen drie dagen?
21 April 2009 - 12:16
Peter:
hey mensen!
Je kunt beter op facebook kijken voor de foto's, want daar staan er nu heel veel op... Deze site heeft een limit..:(!
Vd week ben ik begonnen met het vrijwilligerswerk en dat houdt in dat ik om 8 uur uit bed moet en om half 9 vertrek naar een basisschool, waar ik de hele dag samen met philine bankjes mag schuren en phi schildert ze..:P!
Saai werk, maar wel goed dat Wij het doen.
De rest van de mensen toveren een lokaal om tot onderwater paradijs met hele leuke plaatjes op de muur (schilderend).
Morgen een thaiboks wedstrijd bezoeken, dan nog 2 dagen werken en dan naar Bangkok omdat er iemand uit onze groep daar de verjaardag viert en dan verder op reis gaat.
Naja... ik blijf zegmaar als enige over van onze oude/start groep op de plek waar ik nu zit. Saai, maar ik ga toch 2 weken thaiboksen en moet daarvoor om 5 uur uit bed en ernorm intensief doen die dag dus zal aan het eind van de dag 1 biertje doen en dan tukken en op naar de volgende dag!
Dit was het weer ff:P!
Kuss(K)
06 Mei 2009 - 13:40
Harrie En Riet:
hoi peter wat een gedoe om je te vinden.leuke foto s zo te zien gaat het goed met je .zelf een weekje op vankanti geweest van daar lang geen contact gehad.maar nog veel plezier en tot ziens